tirsdag den 9. august 2011

Berlin

Ja, vi er kommet til Berlin! Turen fra Prag tog 4 timer og 45 minutter... og føltes som det korteste i verden! Vi er ved at have et lidt andet perspektiv på togtures varighed nu.

Landet på den virkelig prægtige Hauptbahnhof - i det, der hedder "Tief", altså på de nederste spor, tog vi rulletrapperne TRE spor-etager op til S-toget og kørte mod ØST - jaaaaaa, det fabelagtige øst. Vi bor en station fra Ostkreuz, hvor stationerne mod byen så ellers hedder: Warschauer Strasse, Ostbahnhof og Alexanderplatz - ja, her er altså bare mere dejligt end i West, vi er jo nogle små hipstere. Vi bor forresten på fjerde, der er to trin mere end i Falstersgade, og jeg er slet ikke ude at træning - fabelagtigt!

Velankommet, tog jeg ind til en veninde på Bahnhof Zoo og fik en god omgang Sushi og hvidvin, mens Daniel tog sig en tur på Alexanderplatz og Burger King. Det var virkelig underligt ikke at være sammen i de par timer! Heldigvis kom Daniel ind til os senere, og vi fik os en lille pind (ikke kæp) i øret på Sausalitos med verdens bedste cocktails (hallo - verdens bedste - de brugte Haribo-vingummier som pynt!). Vi nåede det sidste S-tog og var hjemme klokken to. Så vi er liiiidt kvæstede her til morgen, men meget klare på at tage til Vest igen - Daniel har aldrig været i KaDeWe, det kan vi jo ikke ha'! Og så ligger der, meget belejligt, en kæmpe HugenDubel på Tauentzienstrasse (bøger, if you don't know what the fuss is all about).

Så... nu skal vi afsted. Jaaaa, Berlin!

1 kommentar:

  1. Hejsa dejligt at høre at I er ved godt mod, syntes efterhånden også at I har været nok igennem med de skiiiiiiii.........de betjente , helt ærligt syntes jeg det er for dårligt at ikke engang politiet har I kunnet kommunikere med.

    Nå men NYT her fra lille Danmark ( nok mest til Daniel ) men kan være at Christine også får glæde af det på sigt. Søren Tirstrup har opsagt kontrakten med Varde Kommune og flytter til Århus ( sammen med kæresten)her skal hun studere, og Søren kunne simpelthen ikke vente et helt år på at blive færdig med sin uddannelse, og valgte så at opsige sin kontrakt. De flytter til Riskov men så vidt jeg fik at vide på arbejde i dag, så skulle han vist gå skole i Viby.
    Ellers sker her ikke så meget, men vi får jo også stor ryk ind på fredag, der er der jo bal for de unge på stadion , og Maria har inviteret 30 personer, heraf skulle der vist overnatte 5 eller 6 drenge, så I får nok mulighed for at hilse på alt afhængig af hvornår de kører hjemad igen ( det er jo drengene fra Als.

    SvarSlet