tirsdag den 19. juli 2011

Ipod som betalingsmiddel

Så er det ved at være forbi med faboulous  Beogradski. Vi har levet i shoppingcentre i dagtimerne, fordi her er ---- VARMT. Daniel sveder hele tiden (som i glinser i hovedet, HELE tiden). Vi kunne ikke sove i nat, fordi varmen var så pressende og tung, men vi prøver at sove i HVER sin seng i nat, og ser om det så ikke bliver bedre, for som Daniel siger, er jeg åbenbart en radiator (jaja, som om) at sove ved siden af. Og ja, vi kan lige så godt få value for the money, når nu vi har betalt for en hel køjeseng... i stedet for at klemme os sammen i en køje. Åh, den kærlighed.

Til overskriften; ja, her kan man betale med iPod. Den første serber, vi mødte (udover politiet), var taxichauffør, og sagde: Where you go? You have euro? You have dinar? You have iPod? Så nu ved vi da, at vi har lidt god valuta i tasken, hvis det nu skulle gå heeeelt galt. Ellers har dagene budt på følgende: slentretur langs Danuv (aka. Donau'en), bådtur på Danuv og Sava (MEGET flot!), gåtur i Old Beogradski (virkelig autentisk-øst...) og en tur i biffen (Transformata 3 - Transformers Three). En tur i biffen for to personer med en stor popcorn og to store cola - 68 kroner! Slå den, lille Danmark! Så gjorde det heller ikke så meget, at filmen var virkelig dårlig (Christines mening). Shia Le'Bøf er jo pæn. Og det er Patrick Dempsey også.

Generelt om Serbien: Her er varmt. Politiet er dumt. Menneskene er meget imødekommende. Vi har boet et helt fantastisk sted. Igen: Her er varmt. Her er billigt. Og - hvis græsset skal være grønt, skal man have ansatte til at vande det.

I morgen tager vi dagtoget til Sofia, Bulgarien. Der skal vi overnatte to gange på et dobbeltværelse - på HOTEL!!!! Det blir helt vildt efter et par forholdsvis primitive dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar