tirsdag den 26. juli 2011

Seje aka. Anette og Daniel går shop-amok

Tak til Anette for at gennemskue blogspot's kryptiske kommentar-univers. Det er altså også temmelig bøvlet!

Vi er stadig i Varna, hvor vi nyder at priserne i Bulgarien er pænt billige og at solen skinner. I går tog vi derfor på en gedigen shoppetur. For det første, fordi Daniel manglede badeshorts og jeg vist var kommet til at love ham at jeg ville købe et par til ham, og for det andet... Jamen det er billigt her!
Så vi startede i New Yorker, hvor Daniel havde kastet sin maskuline kærlighed på et par grøn-hvid ternede badeshorts. Dem måtte vi jo lige købe... på vej ud af butikken, fandt vi noget, der nærmest var som skabt for en ung frøken Skovdal. Men det må I finde ud af, når vi rammer Danmark igen. På det tidspunkt har vi forhåbentlig fundet sjove souveniers til nogle flere :-)

Efter udskejelser i gågaden, tog vi en bus i til to store shoppingcentre. I det første gik Daniel amok igen. Han blev faktisk helt pjattet i to forskellige sportsbutikker, og da vi kom hjem, fandt vi ud af, at grøn åbenbart er det helt store i disse dage. Han har kun investeret i grønne ting. Lidt sjovt. Selv har jeg allernådigst fået lov til at bruge omkring 200 kroner i en Mango-butik. Vi skal jo også have plads i taskerne.... Hhhmm... Det er lige før jeg har lyst til at købe endnu en taske :-)

Dagen i dag har stået på sol og strand. I hvert fald i et par timer, for bølgerne har stået højt og da solen forsvandt omkring klokken tre, tog vi hjemad igen. Og her sidder vi nu og har endelig fundet ud af, hvordan man temperaturindstiller airconditionen. YEHU!

I overmorgen går turen videre, højst sandsynligt til Bukarest. Dér bliver vi nok ikke længe, for vi vil hellere til andre byer i Rumænien, fx Cluj eller Brasov. Vi må se, hvor lysten (og togtiderne) driver os hen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar